Parterapi i OdenseGenfind balancen i forholdet

Leder du og din partner efter parterapi i Odense? Det er aldrig for sent at genfinde kærligheden og respekten for hinanden. Som parterapeut hjælper jeg jer med at sætte ord på de ting, som er svære at tale om – også når det synes umuligt. Kontakt mig i dag for en anonym og uforpligtende snak.

Udfyld kontaktformularRing på 40 27 59 51

Genfind balancen i forholdet– og mærk kærligheden blomstre på ny

Når hverdagen står på arbejde, madlavning, tøjvask og andre praktiske gøremål, er der ikke altid plads til parforholdet – og det gælder især, hvis der er børn med i ligningen. Sandheden er desværre, at alt for mange tilsidesætter parforholdet i en travl hverdag, og det kan betyde, at I glemmer hinanden.

Heldigvis er det aldrig for sent at rette op på et parforhold, så længe der stadig er kærlighed til stede. Ofte handler det om manglende kommunikation, dedikation og tid til hinanden. Gennem parterapi får I et trygt rum, hvor I sammen kan tale om tingene og genfinde balancen i jeres parforhold, så I kan mærke kærligheden blomstre på ny.

OBS: Jeg tilbyder en gratis forsamtale på 30 minutter over telefonen

Parterapi handler om kommunikation

Parterapi handler om dialog med et formål; at bringe parforholdet i balance. Sammen skaber vi et trygt forum, hvor samtalen er redskabet – og første skridt er at blive enige om et fælles, åbent og konstruktivt sprog, så I kan få sat ord på dét, der er svært.

I får talt sammen om dét, der er svært

Den største årsag til forliste parforhold er manglende kommunikation – og med det følger manglende forståelse. Selvom hverdagen fylder, så er det vigtigt, at I får talt sammen om stort og småt. Både dét, der gør ondt, men også dét, der skaber glæde. Med parterapi får I hjælp til at genoprette den gode dialog, som er grundstenen i et sundt parforhold.

Kærlighed kræver dedikation og viljestyrke

Kærlighed er ikke nemt, og det samme gælder parforholdet. Ægte kærlighed er nemlig ikke det samme som på film. Det handler om langt mere end bare kemi og tiltrækning – det handler om dedikation og viljestyrke. Men hvis I vil hinanden, så er der også garanti for, at I kan genfinde kærligheden og få den til at blomstre på ny. Nøgleordet er viljestyrke.

Få hjælp til at sætte ord på tingene

Det kan være svært at tale sammen, hvis kommunikationen i forvejen halter. For nogle kan det synes som et nederlag at begynde i terapi, men sandheden er, at det ér svært at tale sammen, hvis forholdet ikke kører på skinner. Med en parterapeut på sidelinjen får I hjælp til at dele jeres tanker med hinanden i et trygt rum, hvor ingen peger fingre.

Genfind kærligheden og hinanden

Parterapi handler om at finde ind til dét, der er kernen i jeres forhold – og det er jeres kærlighed til hinanden. For den er ikke forsvundet, men den er måske gemt væk. Når I begynder i terapi, er det et tegn på, at I vil lykkes, og det skal I nok komme til. For nogle tager det længere tid end andre, men hvis kærligheden er til stede, så handler det ‘bare’ om at finde den.

Jeg tilbyder en gratis forsamtale på 30 minutter over telefonen

Det er ikke nemt at begynde i parterapi. Først og fremmest kræver det, at I begge har viljen og lysten til at genfinde balancen og kærligheden. Selv når beslutningen er truffet, kræver det, at I vælger den rigtige parterapeut – og dét kan være et stort skridt. Derfor tilbyder jeg en gratis forsamtale over telefonen, , så I kan få en fornemmelse af, om vi er et match, før I vælger at fortsætte.

Kontakt mig for at høre mereRing nu på 40 27 59 51

Få sat ord på jeres følelser– gennem parterapi i trygge rammer

Der er mange årsager til, at parforholdet bliver misvedligeholdt og kommer i krise. Uanset, hvad årsagen er, så bliver der skabt afstand, når vi mister den intimitet og nærvær, som normalt skaber balance og tryghed i parforholdet – og det påvirker ikke kun jer selv, men også børnene bliver kede af det, når mor og far ikke kan sammen.

Ofte bliver hverdagen præget af frustrationer, sorg, tristhed, vrede og aggressioner, mens det andre gange udmunder i passivitet. Alle samme følelser, der kan gøre det svært at være i parforholdet. Det betyder dog ikke, at det ikke er kampen værd. Hos mig får I et trygt og sikkert rum, hvor I kan tale sammen om tingene.

OBS:Jeg tilbyder en gratis forsamtale på 30 minutter over telefonen

Parterapi i Odense

Parterapi behøver ikke nødvendigvis handle problemer og mistrivsel i forholdet. Det er en gensidig udviklingsrejse, hvor I lærer hinanden bedre at kende – gennem terapien vil får I en dybere forståelse af, hvem I selv og jeres partner er, så I kan være en støtte for hinanden gennem livet.

Jeg er medlem af psykoterapeutforeningen
og følger foreningens faglige krav og etiske regler

Har du nogen spørgsmål?

Er du i tvivl om noget omkring parterapi? Udfyld min kontaktformular, så besvarer jeg alle dine spørgsmål. Du får svar inden for 24 timer – og det er selvfølgelig helt uforpligtende at sende mig en mail.

Hvorfor vælge mig som parterapeut i Odense?

Uanset hvilken udfordring i står i, vil der altid være en fællesnævner – problemerne opstår mellem jer. Parterapi kan hjælpe med at give indsigt i, hvad der sker, og understøtte at der kommer et større nærvær og forståelse mellem jer.

Hvem kan parterapi hjælpe?

Parterapi henvender sig til par, som af den ene eller anden årsag oplever konflikter og problemer i forholdet. Det kan både være på baggrund af utroskab, tillidsbrud, sygdom, stress eller alle andre forhold, der skaber ubalance.

Hvordan arbejder jeg?

Som parterapeut er min rolle at skabe et åbent rum, hvor I får mulighed for at sætte ord på jeres følelser. På den måde fungerer jeg som ordstyrer, der guider jer til at sætte ord på de følelser, tanker og mønstre, som kan være årsag til problemer eller udfordringer.

Hvor lang tid tager en konsultation?

En typisk konsultation tager to timer, og typisk skal der flere konsultationer til, før der opnås de ønskede resultater. Derfor tager vi også fra gang til gang en dialog om, hvilken effekt konsultationerne har, så vi kan vurdere, hvor mange der skal til.

Hvad koster psykoterapi?

Parterapi koster 1500 kr. for to timer. Der afsættes dobbelt så lang tid af som ved en almindelig konsultation, hvilket skyldes, at I er to, der begge skal have mulighed for at tale. Du kan læse mere om mine priser, hvis du klikker her.

Parterapi i Odense

Parterapi henvender sig til alle par, der på den ene eller anden måde ønsker at forbedre deres forhold og genskabe det bånd, der er essensen af parforholdet.

Book en sessionSe priser
Psykoterapeut vs Psykolog

Leder du efter parterapi i Odense?

Leder du og din partner efter parterapi i Odense? Så lad mig hjælpe jer. Gennem parterapi får du og din partner mulighed for at forbedre forholdet og opleve mere kærlighed og intimitet. I vil lære at forstå hinanden bedre, løse eventuelle konflikter og bryde negative mønstre. Book en konsultation i dag.

Du kan også udfylde min kontaktformular, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din partner med parterapi i Odense. Det er helt uforpligtende, og vi kan også tage en snak over telefonen, hvis du har nogle spørgsmål eller vil have en fornemmelse af, om vi er et match.

Stort set alle par oplever udfordringer og knas i forholdet

For nogle par er det kun periodevis, mens det for andre kan vare ved og gøre livet ulideligt. Når der er problemer i forholdet, som ikke bliver løst, begynder relationen ofte at køre skævt – der er dårlig stemning i hjemmet, man har svært ved at se hinanden i øjnene og være kærlige, frustrationen vokser, og det bliver sværere at tale fornuftigt og konstruktivt med sin partner.

Uanset hvilke problemer I står overfor, så er det muligt at begynde i parterapi i Odense. Der er ikke et problem, der er for stort eller lille til, at det kan løses. Når der er sagt, så er det vigtigt, at begge parter er villige til at tale sammen og løse konflikterne eller problemerne, hvis parterapi i Odense skal have en effekt.

Hvorfor starte i parterapi Odense?

Når jeg selv tænker tilbage på de tidspunkter i mit liv, hvor parforholdet er kørt skævt, er det som om der svæver en sort sky over mig, uanset hvor jeg befinder mig. Det er ikke så underligt, for et forhold er ofte det fundament, man står på, hvorfor det vil fylde rigtig meget i hverdagen, når det ikke kører.

Uden for hjemmet kommer forholdsproblemer ofte til udtryk i form af tankemylder, distræthed, humørsvingninger, beklagelser og en generel modstand på at være hjemme.

Indenfor hjemmet kommer konflikter i forholdet ofte til udtryk i form af spydigheder, frustrationer, forudantagelser, underdanighed, usikkerhed, overopmærksomhed, tankemylder, søvnløshed og så videre.

Der kan være mange grunde til at et parforhold er begyndt at føles mere som en udfordring, end som en spændende rejse sammen.

Det kan være I oplever følgende:

 • Kommunikation ender i skænderier
 • Der har været utroskab
 • Jalousi
 • Sexlivet er gået i stå, eller er blevet forværret.
 • Der er misforståelser eller generel dårlig kommunikation
 • Uenigheder om praktiske ting, fx økonomi, bopæl, rengøring m.m.
 • Har det svært med svigerfamilien
 • Romantikken er væk
 • Uenighed om prioriteringer
 • Skilsmisse
 • Konflikter i forhold til opdragelse af børn og værdier

Uanset hvilken udfordring i står i, vil der altid være en fællesnævner –  problemerne opstår mellem jer. Parterapi i Odense kan hjælpe med at give indsigt i, hvad der sker, og understøtte at der kommer et større nærvær og forståelse mellem jer.

Hvordan fungerer parterapi i praksis?

Taletid

Når i starter i parterapi i Odense, vil der primært være fokus på at give begge plads til at tale og blive hørt. På den måde opbygger vi en god kommunikation, og samtidig forebygger vi misforståelser – som ofte spiller en stor rolle når parforholdet kører skævt.

Hvis der er noget, som er svært at udtrykke, eller der er en frygt for at tale om det, vil jeg selvfølgelig støtte og hjælpe til, at det kommer klart og tydeligt igennem til den anden part.

Problemhåndtering

I terapien vil vi undersøge, hvad der fylder mest i forholdet for jer hver især, og så finder vi sammen indtil, hvad vi skal fokusere på i sessionen.

Nogle gange er der fokus på ét tema gennem al terapien, mens det for andre kan variere fra gang til gang.

Paterapeutens rolle

Min rolle som parterapeut består hovedsageligt i:

 • At skabe trygge rammer så det bliver nemmere at udtrykke, hvad der er sårbart.
 • Være tolk – en der hjælper jer med at høre og forstå, hvad i selv og jeres partner siger.
 • En der fastholder og stiller skarpt – hjælper med at finde frem til og tydeliggøre det, I vil udtrykke
 • En der hjælper med at udpege fordømmelser, kritik og bebrejdelser, når det kommer frem, selvom det ikke er hensigten.

Hvorfor vælge mig som jeres parterapeut i Odense?

I skal vælge mig som parterapeut, hvis I begge har et godt indtryk af mig og kan se jer selv i det, jeg skriver. En god relation er fundamentet for et frugtbart forløb. Når jeg har par i terapi, inddrager jeg mig selv helhjertet, så det kan mærkes, at iIer i parterapi med en terapeut, som oprigtigt ønsker at hjælpe og støtte jer.

Hvis i vælger mig som parterapeut i Odense kan I forvente en terapeut, som er praktisk orienteret og hjælper jer med at holde fokus under sessionerne. Et klart fokus og retningslinje er vigtigt for at terapien udmunder i reelle positive forandringer.

Jeg er ikke bange for at være konfronterende og tage styring, hvis jeg oplever at det er nødvendigt, hvilket ofte er nødvendigt, når negative mønstre udspiller sig i terapien.

I terapien ender jeg ofte med at få en rolle som en ”oversætter”, som hjælper parterne med at lytte og forstå hinanden.

Parterapi forløb

De første 4-5 gange er det godt at komme én gang hver anden uge, så vi lærer hinanden at kende og får sat et klart fokus på at arbejde på parforholdet. Derefter vil vi typisk nedjustere antallet af sessioner efter behov.

Hvor lang tid i skal være i parterapi i Odense, er fuldstændigt op til jer. For nogle er det nok at mødes hen over en kortere, måske intens, periode, mens det for andre føltes bedst at have et langvarigt forløb.

Efter et afsluttet forløb, kan det være en fordel at komme til et ’service eftersyn’ med en 3-6 måneders mellemrum. For på den måde at forebygge, at problemer begynder at hobe sig op for til sidst at fylde rigtigt meget.

Jeg har lokaler i Odense, hvor jeg arbejder som selvstændig psykoterapeut i Odense, og jeg tager imod par, som gerne vil have hjælp til at få set på deres forhold.

Virker parterapi?

Ja, parterapi virker. Jeg taler både ud fra personlig erfaring men også efter at have haft en del klienter i parterapi i Odense. Det betyder ikke at alle forhold har holdt ved, men dem der har valgt at gå fra hinanden, har gjort det med forståelse og gensidig respekt.

Hvad kan vi forvente af parterapi i Odense?

Når I vælger mig til parterapi i Odense, kan I forvente at få snakket igennem om nogle af de ting, som I enten undgår at snakke om derhjemme, eller som normalt vil skabe konflikter. Sessionerne kan lidt ses som et helle, hvor det er trygt at være sårbar og få set på de ting, som normalt føltes farlige.

I kan forvente at jeres kommunikation bliver bedre derhjemme, og at I bliver mere afklaret med jeres relation. Mange oplever i forbindelse med parterapi i Odense, at man som konsekvens af at være startet i parterapi føler sig lettere, da man ikke behøver at gå og gemme på alt det, som normalt vil være usagt eller skabe konflikt.

Parterapi i Odense med fokus på gensidig udvikling

Parterapi i Odense behøver ikke nødvendigvis handle problemer og mistrivsel i forholdet. Man kan også se parterapi som en gensidig udviklingsrejse, hvor i lære hinanden bedre at kende- Gennem terapien vil i få en dybere forståelse af hvem i selv og jeres partner er, så i kan være en støtte for hinanden gennem livet.

Hvorfor vælge at starte i parterapi Fyn?

Hvad kan I forvente at få ud af parterapi:

 • Større rummelighed og forståelse for hinanden
 • Bedre kommunikation
 • Lære hinanden at kende på et dybere plan
 • Mere nærhed og kærlighed i forholdet
 • Etablere et samarbejde, hvor i arbejder sammen om at få løst jeres konflikter
 • Lære at tage hånd om destruktive mønstre

Parterapi i Odense til skilsmissen

Under en skilsmisse kan der hurtigt opstå konflikter, som kan være ødelæggende for den nye relation, I skal have som skilt. Det er ikke rart for nogle parter at skilles i konflikt. Hvis I har børn, vil den dårlige stemning mellem jer sætte et negativt præg på dem.

Parterapi til skilsmissen handler derfor om at have en respektfuld og sårbar kommunikation, hvor I har mulighed for at få talt ud og få afsluttet forholdet på en ordentlig måde.

Nogle gange vil terapien også handle om at få løst nogle praktiske ting og fungere som en støtte til at begge parter, i så vidt omfang som det er muligt, får deres ønsker opfyldt.

Parterapi i Odense efter utroskab

Mange vælger at starte i parterapi, efter der har været utroskab i forholdet. Parterapien vil ikke kunne fjerne den sorg og mistillid, som er opstået efter affæren.

Parterapi vil derimod kunne hjælpe med at skabe forståelse for den skade, det har gjort på forholdet og afdække, hvorfor det er kommet så vidt, og hvad der kan gøres for at forebygge, at det sker igen.

Hvad koster det at gå i parterapi i Odense?

Parterapi i Odense koster typisk mellem 900-1700 kr. Det varierer enormt meget, da det er forskellige, hvilken timeløn parterapeuten tager, og hvor langt tid parterapeuten sætter af til en session. Selv tager jeg 1.400 kr. for en session af 2 timer.

Sådan vælger du den rigtige parterapeut i Odense?

Når I skal finde en parterapeut, er det vigtigt, at I vælger en, som I begge har det godt med. En parterapeut skal være en, som man føler sig i trygge hænder hos, så der er så lidt modstand som muligt, når I sammen åbner op for svære emner og sårbare sider.

Jeg plejer som hovedregel at sige, at hvis der er en af jer, som har modstand på at starte i parterapi, skal den person have ekstra meget at sige, når I vælger. – grunden er, at det ofte er den som helst vil i parterapi, der ender med at tage valget, på vegne af begge parter, hvilket der i mange tilfælde kan føre til at modstanden bliver større for den anden part.

En anden overvejelse når man vælger parterapeut er, om det skal være en mand eller kvinde. Det behøver ikke at have nogen relevans, men for nogle har det en stor betydning, fx hvis I har brug for at snakke om jeres sexliv.

Hvad gør man, efter man afslutter et parterapiforløb?

Når jeres parterapiforløb er afsluttet, er I forhåbentligt et bedre sted, end da I startede. Det kan altid være skræmmende pludselig at stå på egne ben og ikke have et terapeutisk rum at støtte sig til.

Jeg gør derfor meget ud af at støtte jer i at få integreret terapien derhjemme, så terapien udmunder sig i reel forandring uden for terapirummet. På den måde er mit mål, at gøre jer uafhængige af mig, så I selv kan løse jeres konflikter, når de opstår.

Hvornår er det for sent til parterapi?

Det er aldrig for sent at gå i parterapi i Odense. Det er dog vigtigt at vide, at det ikke er alle forhold der kan reddes, og en del af at gå i parterapi handler om at finde ud af, om I kan få jeres forhold til at fungere eller ej.

Ligegyldigt om forholdet ender i brud eller ej, så vil parterapi ofte gør processen mindre smertefuld, og vil hjælpe til at det er et valg, der bliver truffet ud fra et oplyst grundlag, med gensidig forståelse og respekt.

Hvad snakker man om i parterapi?

I parterapi bliver der skabt et trygt rum for at kunne snakke om nogle af de sårbare emner, som normalt ville forblive usagte eller skabe konflikter imellem jer. Det er meget normalt at begge parter går og brænder inde med tanker og følelser af frygt for, hvad der vil ske, hvis det kom frem i lyset.

Når man er i parterapi i Odense, vil parterapeuten skabe et trygt rum, hvor det er muligt at få sat ord på de svære ting, og støtte parret i at komme til udtryk og lytte til hinanden. På den måde forebygger terapeuten misforståelser og får etableret et samarbejde, hvor alle parter respektfuldt hjælpes ad med at give plads og finde på løsninger.

Kan man gå i parterapi alene?

Nej, man kan ikke gå i parterapi alene, hvilket for mange kan skabe meget frustration, da der i mange forhold, er en part, som har et ønske om at starte i parterapi, mens den anden part stritter imod.

Jeg har mange klienter i individuel terapi, som ender med at snakke om deres partner og parforhold. Men min oplevelse er, at det ofte er svært at få løst de interne konflikter i forholdet gennem individuel terapi, da det bliver et ensidigt forsøg på at ændre forholdet.

Nogle vælger at starte i individuel terapi, for at få hjælp til at se på deres egen adfærd i parforholdet. I så fald er det et personligt arbejde, som kan bære mange frugter med sig. Hvis du er nysgerrig på at høre mere om parterapi i Odense, er du altid velkommen til at kontakte mig. Det er helt uforpligtende.

Etik og tavshedspligt

Jeg følger en Psykoterapeutforeningens etiske regelsæt. (du kan læse regelsættet her.)

Jeg har tavshedspligt og opbevarer ikke personfølsomme oplysninger tilgængeligt for andre.

Kan alle få noget ud af at gå i parterapi?

Ja, alle kan få noget ud af at gå i parterapi i Odense og i resten af landet for den sags skyld, men det betyder ikke, at det er nødvendigt for alle at starte i parterapi. Alle forhold har udfordringer, men hvis I er i stand til at tale godt sammen, og løse jeres problemer internt, er det måske ikke nødvendigt med parterapi.

Jeg vil altid anbefale par om at prøve at tale om deres problemer først og derefter opsøge terapi, hvis det ikke fungerer.

Ofte stillede spørgsmål om parterapi

Det er forskelligt fra parterapeut til parterapeut, hvad en konsultation koster. Typisk vil det koste mere end almindelig psykoterapi, fordi der er tale om to mennesker. De typisk priser for parterapi er mellem 1000-3000 kr. for en konsultation af to timers varighed. Personligt tager jeg 1400 kr. for en konsultation, som varer i to timer.

Priserne på parterapi kan desuden variere, afhængigt af hvor i landet, parterapeuten har praksis. Typisk er det dyrere i de større byer, hvor der er mere rift om pladserne. Du bør derfor undersøge, hvad gennemsnitsprisen er i din by, hvis du vil have et nøjagtigt estimat af, hvad en parterapeut koster.

Nogle kommuner i Danmark tilbyder gratis parterapi eller parrådgivning, som det også kaldes. På nuværende tidspunkt tilbyder Odense Kommune desværre ikke gratis parterapi i Odense, selvom det er en tendens, der er stigende.

Dog er der en række betingelser, som skal være opfyldt – og typisk er det heller ikke parterapi i traditionel forstand, men derimod anonym familierådgivning om eksempelvis skilsmisse og uenigheder i forhold til børneopdragelse. Det er derfor typisk også et krav, at man har hjemmeboende børn under 18 år.

Jeg tilbyder 50% på første konsultation, så I får mulighed for at se, om vi er et match, før I vælger at gå videre. Udfyld min kontaktformular eller ring til mig, så tager vi en indledende samtale. Det koster selvfølgelig ikke noget at spørge.

Der er mange psykoterapeuter og psykologer, som tilbyder parterapi i Odense – og i resten af landet for den sags skyld. Hvis du vil finde den bedste parterapeut til, bør du stille en række krav til vedkommende. De specikke krav afhænger af, hvilke udfordringer I har med jer i bagagen.

Overordnet set er det vigtigste, at du finder en parterapeut i Odense, som I begge har tillid til, og hvor I føler jer trygge ved at sætte ord på jeres tanker og følelser. Herudover er terapeutens uddannelse og erfaring naturligvis også væsentlig at være opmærksom på.

Overvej følgende, når du skal vælge parterapeut i Odense:

 • Uddannelse og erfaring: Hverken psykoterapeut eller parterapeut er en beskyttet titel, og derfor kan alle i princippet tilbyde parterapi. Derfor er det altid relevant at sikre sig, at parterapeuten har en relevant uddannelse samt erfaring indenfor parterapi.
 • Personlighed: Det er vigtigt, at både du og din partner føler jer komfortable med jeres parterapeut. Derfor kan det være en fordel at mødes med flere parterapeuter, før I beslutter jer for at vælge én. Det har jeg forståelse for, og derfor tilbyder jeg også 50% rabat på første konsultation, så I kan se, om vi er et match.
 • Pris: Selvom det er umuligt at sætte en pris på sit parforhold, så er det væsentligt at vide, hvad parterapi koster. Jeg tager 1.400 kr. for to timers parterapi, og jeg anbefaler generelt, at I ikke giver mere end 2.000 kr.

Det kan tage tid at finde den rigtige parterapeut, så derfor er det en generelt en god idé at føle efter i maven, om det føles rigtigt. Det er det bedste pejlemærke, men det kræver naturligvis, at I begge er indstillet på, at terapien skal hjælpe jer tættere mod hinanden.

Det er umuligt at sige, om det er for sent at begynde i parterapi. Alle par er forskellige, ligesom alle mennesker er forskellige – og det kræver derfor, at I begge har et oprigtigt ønske om at genskabe det tillidsbånd, der før var kernen i jeres forhold. Parterapi har nemlig ingen effekt, hvis der ikke ligger handling bag ordene.

Til gengæld er det muligt at redde langt de fleste parforhold, hvis der stadig er kærlighed tilbage. En del af at gå i parterapi handler om at finde ud af, om I kan få jeres forhold til at fungere eller ej. Ligegyldigt om forholdet ender i brud eller ej, så vil parterapi i Odense ofte gøre processen mindre smertefuld.

Første gang, I kommer til parterapi i Odense, er det ikke nødvendigt at forberede jer. Dog er det vigtigt, at I har en positiv indstilling til terapien, ligesom I skal have lyst til og være motiveret til at arbejde med jeres parforhold – også selvom det måske kan være ubehageligt i starten.

Parterapi kræver koncentration og dedikation, og derfor er det en god idé at sikre, at I begge har fået en god nattesøvn, før I begynder i parterapi i Odense. Nogle terapeuter giver jer opgaver fra gang til gang, som er en væsentlig del af terapien. Samtidig er det med til at lære jer at indarbejde nye rutiner, så det, der er blevet talt om, ikke bliver glemt.