Psykoterapeut
Sofus Markus Galschiøt

Mit navn er Sofus Markus Galschiøt, og jeg er uddannet psykoterapeut fra Psykoterapeutuddannelsen. Den terapeutiske verden har været en del af mit liv, så længe jeg kan huske. Her kan du læse mere om, hvem jeg er.

Læs min historieUddannelse og erfaring

Uddannet psykoterapeut

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Psykoterapeutuddannelsen og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Mange års erfaring

Jeg arbejder struktureret og har været i den terapeutiske verden en stor del af mit liv, og jeg efteruddanner mig løbende.

Terapi i trygge rammer

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og afslappet, når vi taler sammen. Derfor foregår alle sessions i egne lokaler i Overgade i hjertet af Odense.

Min historie

Da jeg var barn slæbte min mor mig med på Gestaltinstituttet GIS da hun tog sin uddannelse som terapeut. Igennem min opvækst har der altid været bøger til rådighed om terapi, psykologi og selvudvikling, hvilket har vækket en inspiration, som jeg senere i mit liv har fulgt op på.

Jeg har meget bred erfaring fra den virkelige verden, hvor jeg har arbejdet lige fra opvasker til handicaphjælper til programmør. Efter at have arbejdet som programmør i en periode besluttede jeg mig i 2010 for at skifte retning til fag med mere menneskelig kontakt.

I længere perioder har jeg rejst gennem verdenen, med tommelfingeren ude og en guitar over skulderen. Jeg har brugt meget tid alene på meditation retreats, og 6 måneders vandreture tværs over Pyrenæerne med mig selv, naturen og bjergene.

Jeg arbejder struktureret, og har været i den terapeutiske verden en stor del af mit liv. Med mange års erfaring har jeg mærket værdien af, hvad god terapi kan gøre på egen krop.

Igennem de sidste 10 år har jeg fordybet mig i meditation, læst bøger om terapi/selvudvikling og har prøvet forskellige terapiformer og metoder. Jeg har taget psykoterapeutuddannelsen, og tager løbende kurser og suger ny viden til mig.

I 2014 besluttede jeg mig for at uddanne mig som psykoterapeut. Jeg modtog undervisning på GIS-international i 1,5 år og startede derefter på Psykoterapeutuddannelsen som jeg afsluttede i 2019.

I 2019 har jeg taget en efteruddannelse som TRE-provider. TRE består af nogle fysiske øvelser der virker stress/traume forløsende. Jeg bruger til tider øvelserne med klienter, da det kan være en vej til at lade kroppen arbejde sig igennem traumer, mens hovedet hviler sig.

Mit CV

2019-2022

1-årig uddannelse som TRE-provider hos TRE-academy

2017-2019

Undervisning i meditation og videreformidling af buddhistisk filosofi

2014-2019

4,5 års uddannelse som psykoterapeut fra Psykoterapeutuddannelsen

2014

Uddannet sosu-hjælper på SOPU i København

2012-2014

Grundkursus og første år på gestaltterapeutisk uddannelse hos GIS

2009-2014

Rejst verden tynd med en guitar over skulderen og en rygsæk

2009

Programmør samt marketing hos Mannaz

2008

Uddannet web-programmør hos Syddansk Erhvervsskole i Odense

Har du nogen spørgsmål?

Er du i tvivl om noget? Udfyld min kontaktformular, så tager vi en snak omkring din situation. Jeg svarer altid inden for 24 timer på hverdage.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg inddrager forskellige metoder i mit arbejde, som hver især bliver skræddersyet til den enkelte klient. Alligevel er der et fokus, som altid går igen – terapien skal skabe en reel forandring i klientens liv.

Få hjælp til bl.a.:

Depression

Angstregulering

Sorgbearbejdning

Støtte til refleksion

Relationsproblemer

Overfølsomhed

Overreagerende adfærd

Tankemylder

Mindreværd

Adfærdsmønstre

Selvdestruktion

Jeg er medlem af psykoterapeutforeningen
og følger foreningens faglige krav og etiske regler