Terapi - Hvordan fungerer samtaleterapi

Der er mange måde at takle livets problemer på, og når det virker for overvældende, kan man have brug for støtte. For mange kan støtte gennem terapi, være nok til at få brudt ens negative mønstre.


I individuel samtaleterapi sidder vi overfor hinanden, mens vi snakker.


Et forløb vil som regel starte med en indledende samtale, hvor vi sammen klargør, hvorfor du har valgt at starte i terapi, og hvad du forventer at få ud af det. Nogen har en klar idé om, hvad de vil snakke om, mens andre har brug for støtte til at finde ud af, hvad der er vigtigt for dem at arbejde med.


Når vi har tydeliggjort terapiens retning, tager samtalen en drejning, og vi vil begynde at undersøge problemet, og hvordan du vil kunne håndtere det. Nogle gange involverer det at undersøge fortiden, mens det andre gange handler om at komme i kontakt med følelser eller at se situationen fra en anden vinkel.


Ved sessionens afslutning kan der forekomme anbefalede hjemmeopgaver. Opgaverne er med til at understøtte at udviklingen i terapien også udformer sig som reelle positive forandringer i dit liv.


Som terapeut arbejder jeg dynamisk relations orienteret. Jeg vægter højst, at vi er i øjenhøjde, og jeg klart og tydeligt ser dig, præcis hvor du står lige nu. Når det mål er nået, undersøger vi sammen, hvordan dit indre liv skaber konflikter for dig. I terapien lægger jeg vægt på at være fordomsfri og er ikke bange for at involvere mig selv, hvis jeg tror, det kan gavne terapien. 


I min korte tid som terapeut, har jeg set alverdens ting, men jeg har ikke set noget, som får mig til at miste respekt og åbenhed overfor en klienten.

Samtaleterapi kan være både være stormfuldt og fredfyldt

Pris 750 kr -  1 time.

Du kan også skrive en besked til mig her, så vender jeg tilbage.