Sofus Markus - Psykoterapi i Odense C

Psykoterapi i Odense 

Goddag og velkommen.

Jeg er uddannet psykoterapeut og hjælper bl.a. mine klienter med at regulere og håndtere deres angst, så de kan få mere ro, og overskud i hverdagen.

Sofus Markus

Psykoterapi, Odense

Mobil: 40275951
Mail: sofus@markus.dk

Alle mennesker oplever angst, og nogle gange kan det være så overvældende, at alting føles farligt, og nærmest ’uvirkeligt’. Når man har sådan en oplevelse, kan man nemt komme til at tro, at der ikke er noget, der kan hjælpe. På sådan et tidspunkt kan det være en stor støtte at finde en terapeut, som kender til angst, ved hvad der sker, og hvordan angsten kan håndteres.

 

For nogle mennesker kan angsten i sig selv virke så skræmmende, at man ikke tør se på den. Men når man begynder at arbejde med den, bliver det tydeligt at den slet ikke er så farlig.

 

Angst kan blive udløst af mange ting.
Det kan være du har været stresset i en periode, så kroppen begynder at sige fra. Det kan være, du har ladet andre overskride dine grænser og derfor mister fornemmelsen af dig selv. Det kan også være noget så simpelt som nogle tanker, som virker så farlige, at det kan være angstfremkaldende at tænke på. Ligegyldigt hvad der trigger angsten, er det den samme menneskelige mekanisme, som du kan lære at håndterer, på en sund måde.

Hvordan jeg arbejder med angst:
Når jeg arbejder med angst i terapi, lægger jeg først og fremmest vægt på at skabe et trygt og fordomsfrit rum, hvor der er plads til alt, hvad du kommer med. Selve arbejdet med angstregulering, handler ofte om at lære, de konkrete angstsymptomer at kende, så de ikke overvælder dig. Derefter undersøger vi sammen, hvad der ligger til grund for angsten, og hvad du konkret kan gøre for at mestre dit eget liv.


Gratis indledende samtale

Jeg tilbyder en gratis indledende samtale á 60 minutter. Hvis du oplever, det er noget for dig, kan du vælge at fortsætte.


Psykoterapi kan bruges til meget.

Her er nogle eksempler på, hvad terapi kan hjælpe med.
 

 - Selvindsigt

 - Depression
 - Angst regulering

 - Sorg bearbejdning

 - Overfølsomhed

 - Overreagerende

 - Tankemylder

 - Mindreværd

 - Bryde dårlige vaner

 - Støtte til refleksion

 - Stress håndtering


Kontakt

Adresse: overgade 14, 5000 Odense C

Email: sofus@markus.dk

Telefon: 40275951

Sofus Galschiøt Markus

'

Praktiserende psykoterapeut i Odense