Profil - Sofus Galschiøt Markus

Jeg hedder Sofus Galschiøt Markus, og er uddannet psykoterapeut fra Psykoterapeutuddannelsen.

 

Da jeg var barn slæbte min mor mig med på Gestaltinstituttet GIS da hun tog sin uddannelse som terapeut. Igennem min opvækst har der altid været bøger til rådighed om terapi, psykologi og selvudvikling, hvilket har vækket en inspiration, som jeg senere i mit liv har fulgt op på.

 

Jeg har meget erfaring fra den virkelige verden, hvor jeg har arbejdet lige fra opvasker til handicaphjælper til programmør. Efter at have arbejdet som programmør i en periode besluttede jeg mig i 2010 for at skifte retning til fag med mere menneskelig kontakt. I længere perioder har jeg rejst gennem verdenen, med tommelfingeren ude og en guitar over skulderen. Jeg har brugt meget tid alene på meditation retreats, og 6 måneders vandreture tværs over Pyrenæerne med mig selv, naturen og bjergene.

 

Igennem de sidste 10 år har jeg fordybet mig i meditation, læst bøger om terapi/selvudvikling og har prøvet forskellige terapiformer og metoder.

 

I 2014 besluttede jeg mig for at uddanne mig som psykoterapeut. Jeg modtog undervisning på GIS-international i 1,5 år og startede derefter på Psykoterapeutuddannelsen som jeg afsluttede i 2019. 


I 2019 har jeg taget en efteruddannelse som TRE-provider. TRE består af nogle fysiske øvelser der virker stress/traume forløsende. Jeg bruger til tider øvelserne med klienter, da det kan være en vej til at lade kroppen arbejde sig igennem traumer, mens hovedet hviler sig.

Kort CV 


2019-2020

1 årig uddannelse som TRE provier hos TRE-academy


2017-2019
Bodhi træning - 2 årig undervisning i meditation og viderformidling af budhistisk filosofi


2014 - 2019

4,5 års uddannelse som psykoterapeut fra Psykoterapeutuddannelsen


2014

Uddannet sosu-hjælper på SOPU i københavn


2012-2014
Grundkursus og første år på gestaltterapeutisk uddannelse hos GIS


2009-2014
Rejst verden tynd, med en guitar over skulderen og en ryksæk.


2009
Programmør samt marketing hos Mannaz


2008

Uddannet web-programmør - Syddansk Erhvervsskole


psykoterapeut odense sofus markus

Jeg arbejder struktureret, og har været i den terapeutiske verden en stor del af mit liv. Med mange års erfaring har jeg mærket værdien af, hvad god terapi kan gøre på egen krop.